Robbie » Specials » Zweten

Frisse transpiratiegeur stimuleert het libido van je partner

Frisse transpiratiegeur stimuleert het libido van je partner De ene persoon zweet makkelijker dan de ander. Sommigen kunnen zich lichamelijk behoorlijk inspannen, maar krijgen dan eerder een rood hoofd dat droog blijft, dan dat ze voldoende zweten. Anderen transpireren bij het minste of geringste. Heel vervelend in het contact met anderen als je constant kletsnatte oksels hebt. Maar er zijn oplossingen. En als je op de versiertoer gaat, zorg dan voor schone frisse oksels, want de lucht van fris okselzweet prikkelt de hormonen en is dus libido stimulerend.

Seks en transpiratie

Zweten doen we bij lichamelijke inspanning. Opdat ons lichaam op de juiste temperatuur blijft en niet oververhit raakt. Maar een frisse zweetlucht heeft ook een voortplantingsfunctie want het prikkelt seksueel de hormonen. Dus als je niet knap bent zorg dan wel dat je frisse oksels hebt, zodat je transpiratie als gevolg van je opwinding, seksueel lekker ruikt voor het andere geslacht.
Tijdens seksuele activiteit heeft de geur van verse transpiratie een opwindend effect op de partner, die er daardoor nog meer zin in krijgt. Daarom lijkt het onverstandig om op de gewassen oksels cosmetica aan te brengen, die die oergeur immers verdoezelen.

Operatieve ingreep

Als er sprake is van overmatige transpiratie, zonder enkele aanleiding, kan een chirurgische ingreep soms soelaas bieden, om deze hinderlijke kwaal te bedwingen. Want in het dagelijks leven en op je werk is het voor collega's ook niet prettig en met dat besef lijd je er zelf dubbel onder.

Op de versiertoer

Als iets roet in het eten kan gooien bij het contact maken met een leuke meid, is het wel een ongewassen oksel. Zorg dat ze schoon en gewassen zijn, en bovendien is in deze fase een lekker luchtje van een deodorant wel zinvol. En trek een schoon shirt aan. Bedenk dat het reukorgaan van een vrouw dikwijls beter ontwikkeld is dan van de gemiddelde man. Dus zorg ook dat je een frisse adem hebt en niet onaangenaam uit je mond ruikt. De dag daarvoor opletten wat je eet en geen knoflook. Naar alcohol uit je mond ruiken maakt ook een slechte indruk.

Lelijke man versiert knappe vrouw

Het komt vaak voor dat een man met een minder mooi uiterlijk evengoed een knappe meid aan de haak slaat, want smaken verschillen. Zorg wel dat je zelfvertrouwen uitstraalt en bedenk welke kwaliteiten je allemaal hebt die als tegenhanger van je uiterlijk kunnen dienen. Denk maar aan het gezegde: Op elk potje past een deksel.
Je frisse zweetlucht vergroot jouw aantrekkingskracht

Je frisse zweetlucht vergroot jouw aantrekkingskracht

Niets is zo fijn als flink transpireren tijdens een intensieve sportbeoefening of bij een andere gezonde lichaamsinspanning. Hoe meer je tijdens het sporten zweet hoe meer je aan een gezonde lichaamsc…
Zo versier je als lelijke man, elke aantrekkelijke vrouw

Zo versier je als lelijke man, elke aantrekkelijke vrouw

Als minder aantrekkelijke vent bevriend raken met een knappe verleidelijke vrouw. Dat is de droom van menige man die niet de schoonheidsprijs zal winnen. Gelukkig is je uiterlijk voor een mooie meid v…
Naar dermatoloog bij hevig transpireren en vieze zweetlucht

Naar dermatoloog bij hevig transpireren en vieze zweetlucht

In principe zweet ieder mens en soms is dat nog lekker ook. Maar bij sommige personen loopt de zweetproductie de spuigaten uit. Het overmatig zweten kan zelfs iemands normale functioneren belemmeren.…
Voorkom vieze lucht uit je mond en zweetgeur rond de oksels

Voorkom vieze lucht uit je mond en zweetgeur rond de oksels

Heel gênant als je iemand tegen komt die vies uit zín mond ruikt of andere vervelende lichaamsgeuren produceert. Je vraagt je af of diegene zich bewust is van de stank die hij/zij via mond of zwetende…
Gepubliceerd door Robbie op 28-02-2012, laatst gewijzigd op 25-06-2017. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties